Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Godzilla slippes løs på Netflix

Godzilla slippes løs på Netflix

14/03/2017 | Flixfilm

Det ikoniske mega-monster Godzilla tramper sig ind på Netflix i en helt ny anime-film af samme navn som det enorme kreatur.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelese.

Der er hverken afsløret nogle oplysinger om handling eller billeder, men filmen laves af det førende japanske animationsstudio Polygon Pictures, som også har lavet de øvrige Netflix-serier; ‘Knights of Sidonia’ og ‘AJIN: Demi-Human’, samt den kommende anime-film ‘BLAME!’

‘Godzilla’-billedet i denne artikel er således ikke fra filmen, men blot lavet af en engageret fan.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er virkelig glade for at afsløre ‘Godzilla’, som den seneste tilføjelse til vores voksende udvalg af originale anime-film og -serier fra Netflix”, udtaler Greg Peters, direktør, Netflix Japan. “At arbejde med de bedste skabere om at bringe ‘Godzilla’ ud til Netflix’ medlemmer i over 190 lande, markerer en vigtig milepæl for os”

Netflix har samtidig afsløret hvem der vil være bag stemmerne i ‘Godzilla’ og selvom navnene muligvis ikke vækker megen genkendelse, så følger de her; Yuki Kaji (Attack on Titan, AJIN: Demi-Human), Takahiro Sakurai (AJIN: Demi-Human, BLAME!), Tomokazu Sugita (Metal Gear Solid Peace Walker, Jojo’s Bizarre Adventure), Junichi Suwabe (Nodame Cantabile, Prince of Tennis), Kana Hanazawa (BLAME!, Psycho-Pass) og Mamoru Miyano (AJIN: Demi-Human, The Seven Deadly Sins).

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 11 – 2023)

Det er i øvrigt første gang, at der kommer en animationsfilm i verdensklasse med det store monster. Sidst der blev lavet en tegnefilm med Godzilla var i 1978 og den blev lavet med et relativt sparsomt budget.

‘Godzilla’ er blot den seneste originale anime-titel fra Netflix, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten. Af andre Netflix-eksklusiv anime titler kan der nævnes ‘AJIN: Demi-Human’, ‘Kuromukuro’, ‘Magi: Adventure of Sinbad’, ‘Blame!’, ‘Gantz: O’, ‘Little Witch Academia’, ‘Cyborg 009’ ‘Call of Justice’ og ‘Perfect Bones’.

Netflix skriver ikke hvornår ‘Godzilla’ kan ses på streamingtjenesten, men fan-medier antager, at filmen får premiere i slutningen af 2017.Skriv kommentar