Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Godzilla: The Planet Eater

Godzilla: The Planet Eater

09/01/2019 | Flixfilm

Se Godzilla: The Planet Eater på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Hiroyuki Seshita, Kôbun Shizuno
Skuespillere: Mamoru Miyano, Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, Tomokazu Sugita
Spilletid: 91 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Jordalliancen er svækket, og Haruo overvejer at skifte til Exifs side, hvor dødskulten hidkalder et monster, der kan ødelægge verden.

Godzilla: The Planet Eater havde premiere på Netflix Danmark den 9. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Godzilla: The Planet Eater på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Godzilla: The Planet Eater ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla: The Planet Eater stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Godzilla: The Planet Eater, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Godzilla: The Planet Eater er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar