Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Godzilla

01/03/2019 | Flixfilm

Se Godzilla på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Gareth Edwards
Skuespillere: Aaron Taylor-Johnson, CJ Adams, Ken Watanabe, Bryan Cranston
Spilletid: 123 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Godzilla stiger of fra dybet endnu en gang i denne genindspilning af den klassiske japanske monstersaga, som havde premiere i 1954.


Se Godzilla på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGodzilla havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Godzilla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Godzilla herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Godzilla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Godzilla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar