Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Goedam

20/08/2020 | Flixfilm

Se Goedam på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ga-rim Han, Seola, Chae-yun Song
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da natten falder på over byen, vækkes skygger og ånder til live i denne gyserantologiserie, der handler om vandrehistorier.


Se Goedam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Goedam (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Goedam (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Goedam:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Goedam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goedam (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar