Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Going Clear: Scientology and the Prison of Belief

Going Clear: Scientology and the Prison of Belief

01/11/2015 | Flixfilm

Se Going Clear: Scientology and the Prison of Belief på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Via interviews med tidligere medlemmer undersøger denne dokumentar Scientologys påståede overgreb og andre ulovlige aktiviteter.

Going Clear: Scientology and the Prison of Belief havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Going Clear: Scientology and the Prison of Belief på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Going Clear: Scientology and the Prison of Belief ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Going Clear: Scientology and the Prison of Belief stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Going Clear: Scientology and the Prison of Belief, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Going Clear: Scientology and the Prison of Belief er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar