Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Going Down in La-La Land

Going Down in La-La Land

17/03/2014 | Flixfilm

Se Going Down in La-La Land på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Casper Andreas
Skuespillere: Matthew Ludwinski, Allison Lane, Michael Medico
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Skuespilleren Adam kommer til Los Angeles i håbet om at få succes inden for filmen. Han begynder straks at klatre op ad berømmelsens rangstige – tilsyneladende.

Going Down in La-La Land havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Going Down in La-La Land på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Going Down in La-La Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Going Down in La-La Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Going Down in La-La Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Going Down in La-La Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar