Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Going for Gold

Going for Gold

15/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Going for Gold på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktør: Clay Glen
Skuespillere: Kelli Berglund, Emily Morris, Terry Rogers, Ruth Natalie Fallon
Spilletid: 93 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Efter at være flyttet til Australien overtaler en amerikansk teenager sine nye venner til at danne en cheerleadergruppe og udfordre deres største rivaler.


Se Going for Gold på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Going for Gold havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Going for Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Going for Gold herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Going for Gold er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Going for Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar