Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Going for Gold

Going for Gold

15/07/2018 | Flixfilm

Se Going for Gold på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktør: Clay Glen
Skuespillere: Kelli Berglund, Emily Morris, Terry Rogers, Ruth Natalie Fallon
Spilletid: 93 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Efter at være flyttet til Australien overtaler en amerikansk teenager sine nye venner til at danne en cheerleadergruppe og udfordre deres største rivaler.

Going for Gold havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Going for Gold på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Going for Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Going for Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Going for Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Going for Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar