Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Going in Style

Going in Style

31/01/2018 | Flixfilm

Se Going in Style på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Zach Braff
Skuespillere: Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Matt Dillon
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da de snydes for deres pension, udklækker tre gamle venner en plan om at røve en bank. Men de må hele tiden være et skridt foran FBI.

Going in Style havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Going in Style på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Going in Style ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Going in Style stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Going in Style, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Going in Style er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar