Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Going in Style

Going in Style

31/01/2018 | Flixfilm

Se Going in Style på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Zach Braff
Skuespillere: Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Matt Dillon
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da de snydes for deres pension, udklækker tre gamle venner en plan om at røve en bank. Men de må hele tiden være et skridt foran FBI.


Se Going in Style på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGoing in Style havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Going in Style ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Going in Style herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Going in Style er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Going in Style stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar