Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Gold Brick

Gold Brick

06/07/2023 | Flixfilm

Gold Brick på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Jérémie Rozan
Skuespillere: Raphaël Quenard, Igor Gotesman, Agathe Rousselle
Spilletid: 95 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Fast besluttet på at skabe en form for retfærdighed og tjene ekstra på sit utaknemmelige job planlægger en fabriksarbejder at stjæle luksusparfumer fra sin arbejdsgiver.Se Gold Brick på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Gold Brick havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gold Brick på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Gold Brick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gold Brick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gold Brick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gold Brick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar