Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gold Rush

Gold Rush

21/12/2013 | Flixfilm

Se Gold Rush på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elton LeBlanc, Jason Medwin, Tracy Metro, Mark Steines
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Seks personer, som er blevet ramt af økonomiske problemer mener, at de har bedre chancer for at overleve ved at grave efter guld.


Se Gold Rush på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGold Rush havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gold Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gold Rush herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gold Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gold Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar