Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gold

01/04/2019 | Flixfilm

Se Gold på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Crime, Drama
Instruktør: Stephen Gaghan
Skuespillere: Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En uheldig men entreprenant guldgraver søger guld og berømmelse ved at slå sig sammen med en mystisk geolog for at lede efter guld i Indonesien.

Gold havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gold på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar