Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Golden Age

Golden Age

17/04/2022 | Flixfilm

Golden Age på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Beat Oswald, Samuel Weniger
Skuespillere: N/A
Spilletid: 85 min
Land: Switzerland
Sprog: English, German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar giver et kig indenfor på Miamis fornemste plejehjem, The Palace, hvor velhavende beboere lever et liv i luksus med et opvartende personale.

Golden Age havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Golden Age på YouTube.Se Golden Age på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Golden Age ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Golden Age stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Golden Age, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Golden Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar