Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Golden Shoes

Golden Shoes

01/07/2020 | Flixfilm

Se Golden Shoes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Family
Instruktør: Lance Kawas
Skuespillere: Christian Koza, David DeLuise, John Rhys-Davies, Vivica A. Fox
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Mor er indlagt på hospitalet og far er i krig. En lille dreng bruger fodbolden til at håndtere savnet, og et par magiske fodboldstøvler er med til at gøre ham ekstra god.


Se Golden Shoes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Golden Shoes havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Golden Shoes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Golden Shoes:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Golden Shoes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Golden Shoes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar