Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Golden Time

Golden Time

01/11/2017 | Flixfilm

Se Golden Time på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yui Horie, Makoto Furukawa, Mike Haimoto, Ai Kayano
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I 1980'erne nægter et fjernsyn fra 1960'erne, som for nylig er blevet kasseret, at acceptere sin skæbne og forsøger at bryde ud fra lossepladsen.


Se Golden Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGolden Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Golden Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Golden Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Golden Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Golden Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar