Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Goldie Hawn, Bette Midler og Diane Keaton med i ny Netflix-film

Goldie Hawn, Bette Midler og Diane Keaton med i ny Netflix-film

19/12/2015 | Flixfilm

goldie-hawn-diane-keaton-bette-midler-zoom-02-a286624e-e109-4107-8f69-76af741122daEn populær musikgruppe tvinges til at blive genforenet efter 30 år hvor de ikke har haft nogle kontakt til hinanden efter den dramatiske splittelse. Det er udgangspunktet i den nye Netflix-film; Divanation, som streamingtjenesten netop har købt rettighederne til. De tre bandmedlemmer spilles af Goldie Hawn, Bette Midler og Diane Keaton. Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Manuskriptet er skrevet, producerne er fundet, mens instruktør og startdato afventes til komediefilmen, hvor musikgruppens genforening viser sig at blive anspændt, da de tre kvinder indser hvad der gjorde dem populære for mange år siden.

Det er ikke første gang Goldie Hawn, Bette Midler og Diane Keaton skal spille sammen. Det gjorde de sidst i filmen The First Wives Club, som udkom for næsten 20 år siden.

LÆS OGSÅ   Netflix laver flow-tv med Chris Rock

Med annonceringen af Divanation lader det til at streamingtjenesten Netflix ønsker, at udbrede deres målgruppe, da streamingen oftest er et udtryk for ungdommen og derfor kan målgruppen for denne film og den tidligere annonceret Our Souls At Night med Robert Redford og Jane Fonda antyde, at Netflix ønsker at gøre streamingtjenesten mere populær overfor en ældre målgruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da produktionen af Divanation stadig er på et tidligt stadie, er der ingen oplysninger om hvornår filmen får premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar