Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Golf og tennis rykker ind på Netflix

Golf og tennis rykker ind på Netflix

17/01/2022 | Flixfilm

tennis golf netflix

Streamingtjenesten Netflix har haft stor succes med dokumentarserien ‘Formula 1: Drive to Survive’, der går helt tæt på motorsporten og viser hvad der er på spil i den mest adrenalinfyldte sportsgren i verden.

Derfor er Netflix nu klar med mere adrenalinholdig undeholdning til deres sportshungrende medlemmer.

Producer-holdet bag ‘Formula 1: Drive to Survive’ har nemlig fået grønt lys til at lave nye sportsprogrammer om tennis og golf.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Golf-programmet, som endnu er uden navn, følger nogle af verdens bedste golfspiller gennem en hel PGA Tour sæson, heriblandt Sergio Garcia, Dustin Johnson og Jordan Spieth.

Det er første gang, at PGA Tour giver fuld adgang til de hidtil udsete kulisser bag mesterskaberne og fanger intensiteten af træning, rejser, sejre og nederlag hos en mangfoldig gruppe af spillere og deres supportteams.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

Tennis-showet, som også er uden titel, følger de mandlige og kvindelige tennisspillere gennem de fire Grand Slam turneringer.

Optagelserne er allerede begyndt ved dette års Australian Open, hvor den helt store nyhed har været sagen om Novak Djokovic og hans vaccinestatus. Hvorvidt det kommer med i dokumentarserien vides dog ikke på nuværende tidspunkt.

Det er ingen oplysninger om hvornår golf- og tennisprogrammerne får premiere på Netflix, men eftersom de følger en helt sæson som det var tilfældet med ‘Formula 1: Drive to Survive’, så må man umiddelbart vente til slutningen af året før programmerne kan streames
Skriv kommentar