Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone for Good

Gone for Good

13/08/2021 | Flixfilm

Gone for Good på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Finnegan Oldfield, Nicolas Duvauchelle, Guillaume Gouix
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Ti år efter at have mistet to nærtstående, bliver en mand kastet ud i endnu et svimlende mysterium, da hans kæreste forsvinder. Baseret på en roman af Harlan Coben.

Gone for Good (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gone for Good på YouTube.Se Gone for Good på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gone for Good (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone for Good (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gone for Good, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gone for Good er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar