Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone Girl

Gone Girl

21/12/2018 | Flixfilm

Se Gone Girl på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry
Spilletid: 149 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Nicks ægteskab skranter, og en dag, da han kommer hjem, er konen forsvundet. Da politiet starter efterforskningen, kommer der nogle chokerende sandheder for dagens lys.


Se Gone Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGone Girl (Kvinden der forsvandt) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gone Girl (Kvinden der forsvandt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gone Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gone Girl (Kvinden der forsvandt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar