Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone Girl

Gone Girl

01/09/2021 | Flixfilm

Se Gone Girl på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: David Fincher
Skuespillere: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris
Spilletid: 149 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Nicks ægteskab skranter, og en dag, da han kommer hjem, er konen forsvundet. Da politiet starter efterforskningen, kommer der nogle chokerende sandheder for dagens lys.

Gone Girl (Kvinden der forsvandt) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gone Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gone Girl (Kvinden der forsvandt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gone Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gone Girl (Kvinden der forsvandt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar