Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone in 60 Seconds

Gone in 60 Seconds

13/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Gone in 60 Seconds på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Dominic Sena
Skuespillere: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Når det gælder om at stjæle luksusbiler, er Randall ”Memphis” Raines et kapitel for sig. Han gør det hurtigt, professionelt – og i ren gentleman-stil.


Se Gone in 60 Seconds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gone in 60 Seconds havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gone in 60 Seconds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gone in 60 Seconds herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gone in 60 Seconds er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone in 60 Seconds stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar