Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone in 60 Seconds

Gone in 60 Seconds

13/01/2014 | Flixfilm

Se Gone in 60 Seconds på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Dominic Sena
Skuespillere: Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, T.J. Cross
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Når det gælder om at stjæle luksusbiler, er Randall ”Memphis” Raines et kapitel for sig. Han gør det hurtigt, professionelt – og i ren gentleman-stil.


Se Gone in 60 Seconds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGone in 60 Seconds havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gone in 60 Seconds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gone in 60 Seconds herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gone in 60 Seconds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone in 60 Seconds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar