Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone Too Far

Gone Too Far

15/04/2017 | Flixfilm

Se Gone Too Far på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Destiny Ekaragha
Skuespillere: Malachi Kirby, Adelayo Adedayo, Tosin Cole, Bhasker Patel
Spilletid: 88 min
Land: UK, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En ung mand med britisk opvækst og hans nyfundne biologiske bror i Nigeria har svært ved at knytte bånd og acceptere hinandens kulturelt forskellige verdener.


Se Gone Too Far på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGone Too Far havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gone Too Far ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gone Too Far herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gone Too Far er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone Too Far stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar