Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone with the Wind

Gone with the Wind

18/03/2015 | Flixfilm

Gone with the Wind på Netflix

Produktionsår: 1939
Genre: Drama, Romance, War
Instruktion: Victor Fleming, George Cukor, Sam Wood
Skuespillere: Clark Gable, Vivien Leigh, Thomas Mitchell
Spilletid: 238 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Den selvoptagede og viljestærke sydstatskvinde Scarlett O'Hara møder Rhett Butler, netop som borgerkrigen bryder ud.

Gone with the Wind (Borte med Blæsten) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gone with the Wind på YouTube.Se Gone with the Wind på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Gone with the Wind (Borte med Blæsten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone with the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gone with the Wind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gone with the Wind (Borte med Blæsten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar