Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gone with the Wind

Gone with the Wind

18/03/2015 | Flixfilm

Se Gone with the Wind på Netflix

Indspilningsår: 1939
Genre: Drama, History, Romance, War
Instruktør: Victor Fleming, George Cukor, Sam Wood
Skuespillere: Thomas Mitchell, Barbara O'Neil, Vivien Leigh, Evelyn Keyes
Spilletid: 238 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Den selvoptagede og viljestærke sydstatskvinde Scarlett O'Hara møder Rhett Butler, netop som borgerkrigen bryder ud.


Se Gone with the Wind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGone with the Wind (Borte med Blæsten) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gone with the Wind (Borte med Blæsten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gone with the Wind herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gone with the Wind (Borte med Blæsten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone with the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar