Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gone with the Wind

18/03/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1939
Genre: Drama, History, Romance
Instruktør: Victor Fleming, George Cukor, Sam Wood
Skuespillere: Thomas Mitchell, Barbara O'Neil, Vivien Leigh, Evelyn Keyes
Spilletid: 238 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.2

Resumé: Den selvoptagede og viljestærke sydstatskvinde Scarlett O'Hara møder Rhett Butler, netop som borgerkrigen bryder ud.


Se Gone with the Wind på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Gone with the Wind (Borte med Blæsten) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gone with the Wind (Borte med Blæsten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gone with the Wind herunder:Fra premieredatoen (18. marts, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Gone with the Wind (Borte med Blæsten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Gone with the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar