Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Gone

07/06/2014 | Flixfilm

Se Gone på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Mystery, Thriller
Instruktør: Heitor Dhalia
Skuespillere: Amanda Seyfried, Daniel Sunjata, Jennifer Carpenter, Sebastian Stan
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Jill kommer hjem fra natarbejde og forventer, at hendes søster er i sin seng. Det er hun ikke, og Jill ved præcis, hvor hun skal lede. Hos sin egen tidligere bortfører.


Se Gone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGone havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar