Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gonks Go Beat

Gonks Go Beat

17/01/2022 | Flixfilm

Gonks Go Beat på Netflix

Produktionsår: 1964
Genre: Comedy, Musical, Sci-Fi
Instruktion: Robert Hartford-Davis
Skuespillere: Kenneth Connor, Terry Scott, Frank Thornton
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: I denne sci-fi-kultkomedie, der er en nyfortolkning af historien om Romeo og Julie, forsøger fremtidige jordboere at gøre regnskabet op i en musik- og dansekonkurrence.

Gonks Go Beat havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Gonks Go Beat på YouTube.Se Gonks Go Beat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gonks Go Beat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gonks Go Beat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gonks Go Beat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gonks Go Beat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar