Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good and Prosperous

Good and Prosperous

09/12/2019 | Flixfilm

Se Good and Prosperous på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Sameh Abdulaziz
Skuespillere: Muhammad Abdulrahman, Tara Emad, Ali Rabi, Mohammed Tharwat
Spilletid: 104 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Mens to arbejdsløse brødre søger på må og få efter karrierer, der vil gøre deres krævende mor glad, påtager de sig utallige opgaver, de ikke aner noget om at udføre.


Se Good and Prosperous på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Good and Prosperous havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good and Prosperous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Good and Prosperous:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good and Prosperous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good and Prosperous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar