Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good and Prosperous

Good and Prosperous

09/12/2019 | Flixfilm

Good and Prosperous på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Sameh Abdulaziz
Skuespillere: Mohamed Abdel-Rahman, Ali Rabi, Dalal Abdulaziz
Spilletid: 104 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.0

Handling: Mens to arbejdsløse brødre søger på må og få efter karrierer, der vil gøre deres krævende mor glad, påtager de sig utallige opgaver, de ikke aner noget om at udføre.

Good and Prosperous havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Good and Prosperous på YouTube.Se Good and Prosperous på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good and Prosperous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good and Prosperous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good and Prosperous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good and Prosperous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar