Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Burger

Good Burger

22/04/2015 | Flixfilm

Se Good Burger på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Brian Robbins
Skuespillere: Kel Mitchell, Kenan Thompson, Sinbad, Abe Vigoda
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: To teenagere med sommerjob hos Good Burger prøver at redde den lille restaurant, da en stor burgerkæde flytter ind som genbo.


Se Good Burger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGood Burger havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Burger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Good Burger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Burger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Burger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar