Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Burger

Good Burger

22/04/2015 | Flixfilm

Good Burger på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Brian Robbins
Skuespillere: Kel Mitchell, Kenan Thompson, Sinbad
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: To teenagere med sommerjob hos Good Burger prøver at redde den lille restaurant, da en stor burgerkæde flytter ind som genbo.

Good Burger havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Good Burger på YouTube.Se Good Burger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good Burger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Burger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Burger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Burger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar