Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Bye, Lenin!

Good Bye, Lenin!

01/12/2013 | Flixfilm

Se Good Bye, Lenin! på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Wolfgang Becker
Skuespillere: Daniel Brühl, Katrin Saß, Chulpan Khamatova, Maria Simon
Spilletid: 121 min
Land: Germany
Sprog: German, English, Russian
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da Berlinmuren er ved at blive væltet, falder Alex's mor i en dyb koma. Da hun vågner igen, lader Alex murens fald være en hemmelighed.


Se Good Bye, Lenin! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGood Bye, Lenin! havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Bye, Lenin! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Good Bye, Lenin! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Bye, Lenin! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Bye, Lenin! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar