Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Luck and Take Care of Each Other

Good Luck and Take Care of Each Other

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Good Luck and Take Care of Each Other på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den sky enkemand Alvar og den vanskelige teenager Miriam finder ny mening med livet, da de begynder at bruge Alvars elskede marionetdukker til at opmuntre triste sjæle.


Se Good Luck and Take Care of Each Other på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Good Luck and Take Care of Each Other havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Luck and Take Care of Each Other ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Good Luck and Take Care of Each Other herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Luck and Take Care of Each Other er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Luck and Take Care of Each Other stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar