Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Luck Charlie

Good Luck Charlie

01/01/2015 | Flixfilm

Se Good Luck Charlie på Netflix

Indspilningsår: 2010–2014
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den lille Charlotte Duncan, kaldet Charlie, er afhængig af sine forældre og tre ældre søskende, som gør deres bedste for at give hende gode råd om at vokse op.

Good Luck Charlie havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Good Luck Charlie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good Luck Charlie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Luck Charlie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Luck Charlie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Luck Charlie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Good Luck Charlie

  1. Navn - kl. 09:48, 09-10-2016:

    Jeg elsker held og lykke Charlie men kan vi ikke nok få sæsons 3 vi mangler nået nyt

  2. Melissa - kl. 11:39, 17-05-2017:

    Elsker held og lykke Charlie

    Skriv kommentar