Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Luck Chuck

Good Luck Chuck

01/06/2019 | Flixfilm

Good Luck Chuck på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Mark Helfrich
Skuespillere: Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler
Spilletid: 96 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Når Chuck slår op med en kæreste, ender hun med at blive forlovet, med sin næste kæreste, og snart begynder kvinder at gå ud med ham i håbet om at møde den rigtige.

Good Luck Chuck havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Good Luck Chuck på YouTube.Se Good Luck Chuck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good Luck Chuck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Luck Chuck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Luck Chuck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Luck Chuck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar