Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Luck Chuck

Good Luck Chuck

01/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Good Luck Chuck på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Helfrich
Skuespillere: Connor Price, Troy Gentile, Mackenzie Mowat, Sasha Pieterse
Spilletid: 96 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Når Chuck slår op med en kæreste, ender hun med at blive forlovet, med sin næste kæreste, og snart begynder kvinder at gå ud med ham i håbet om at møde den rigtige.


Se Good Luck Chuck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Good Luck Chuck havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Luck Chuck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Good Luck Chuck herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Luck Chuck er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Luck Chuck stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar