Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Luck Chuck

Good Luck Chuck

01/06/2019 | Flixfilm

Se Good Luck Chuck på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Helfrich
Skuespillere: Connor Price, Troy Gentile, Mackenzie Mowat, Sasha Pieterse
Spilletid: 96 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Når Chuck slår op med en kæreste, ender hun med at blive forlovet, med sin næste kæreste, og snart begynder kvinder at gå ud med ham i håbet om at møde den rigtige.

Good Luck Chuck havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Good Luck Chuck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good Luck Chuck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Luck Chuck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Luck Chuck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Luck Chuck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar