Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Luck

Good Luck

20/06/2019 | Flixfilm

Se Good Luck på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Carolina Jabor
Skuespillere: Deborah Secco, João Pedro Zappa, Fernanda Montenegro, Cássia Kis
Spilletid: 90 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En apolitisk mand, der leder efter en lejlighed til sig selv og sin kone, begynder at betvivle sine egne ydmyge mål, mens revolutionen buldrer om ørerne på ham.

Good Luck havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Good Luck på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good Luck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Luck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Luck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Luck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar