Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Manager

Good Manager

29/09/2019 | Flixfilm

Good Manager på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Min Namkoong, Sang-mi Nam, Jun-Ho Lee
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En bogholder, som er en mester i fikse bedragerier, bliver ufrivilligt sine kollegers helt, da han får et nyt højtstående job.

Good Manager (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Good Manager på YouTube.Se Good Manager på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Good Manager (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Manager (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Manager, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Manager er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar