Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Morning Call

Good Morning Call

28/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Good Morning Call på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Haruka Fukuhara, Shun'ya Shiraishi, Moe Arai, Shûgo Nagashima
Spilletid: 48 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: En high school-pige får endelig sin egen lejlighed, men hun må dele den med skolens mest populære dreng. Ingen må vide, at de bor sammen.


Se Good Morning Call på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Good Morning Call (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Morning Call (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Good Morning Call herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Morning Call er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Morning Call (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar