Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Morning, Verônica

Good Morning, Verônica

01/10/2020 | Flixfilm

Se Good Morning, Verônica på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens hun leder efter en voldsmand, opdager en underbenyttet betjent et ægtepar med en frygtelig hemmelighed – og den sammensværgelse, der skjuler den.Se Good Morning, Verônica på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Good Morning, Verônica (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Morning, Verônica (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Good Morning, Verônica:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Morning, Verônica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Morning, Verônica (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar