Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Morning, Vietnam

Good Morning, Vietnam

01/01/2016 | Flixfilm

Se Good Morning, Vietnam på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Biography, Comedy, Drama, War
Instruktør: Barry Levinson
Skuespillere: Robin Williams, Forest Whitaker, Tom. T. Tran, Chintara Sukapatana
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da hans maniske radioprogram viser sig at styrke folks kampånd, bliver militær-dj'en sendt til Vietnam, hvor hans væremåde får ham i fedtefadet hos de overordnede.


Se Good Morning, Vietnam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGood Morning, Vietnam havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Morning, Vietnam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Good Morning, Vietnam herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Morning, Vietnam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Morning, Vietnam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Good Morning, Vietnam

  1. Johnny - kl. 21:08, 10-04-2018:

    Vil gerne se den igen, men den er der ikke – kommer den tilbage?

    Skriv kommentar