Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Ol’ Freda

Good Ol’ Freda

11/03/2014 | Flixfilm

Se Good Ol’ Freda på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Ryan White
Skuespillere: Freda Kelly, Paul McCartney, John Lennon
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne dokumentar portrætterer Freda Kelly, en genert teenager fra Liverpool, som blev tilbudt at arbejde for et lokalt band, der ville være berømt: The Beatles.

Good Ol’ Freda havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Good Ol’ Freda på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good Ol’ Freda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Ol’ Freda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Ol’ Freda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Ol’ Freda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar