Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good on Paper

Good on Paper

23/06/2021 | Flixfilm

Se Good on Paper på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Kimmy Gatewood
Skuespillere: Iliza Shlesinger, Britney Young, Christopher Nicholas Smith
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Efter at have prioriteret sin karriere i flere år møder en standupkomiker en fyr, som virker perfekt: intelligent, rar, succesrig – og måske for god til at være sand.

Good on Paper havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Good on Paper på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good on Paper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good on Paper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good on Paper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good on Paper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar