Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Good Sam

16/05/2019 | Flixfilm

Good Sam på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Kate Melville
Skuespillere: Tiya Sircar, Chad Connell, Marco Grazzini
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En nysgerrig journalist finder kærligheden under jagten på historien om en mystisk skikkelse, der efterlader poser med penge til fremmede rundt omkring i New York.

Good Sam havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Good Sam på YouTube.Se Good Sam på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Good Sam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Sam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Sam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Sam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar