Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Time

Good Time

11/01/2018 | Flixfilm

Se Good Time på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Benny Safdie, Josh Safdie
Skuespillere: Robert Pattinson, Benny Safdie, Buddy Duress, Taliah Webster
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Manden bag et fejlslået bankrøveri prøver at få sin mentalt udfordrede bror ud af spjældet, mens han selv prøver at undgå at blive fanget.


Se Good Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Good Time havde premiere på Netflix Danmark den 11. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Good Time:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar