Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Will Hunting

Good Will Hunting

01/06/2019 | Flixfilm

Se Good Will Hunting på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Gus Van Sant
Skuespillere: Matt Damon, Ben Affleck, Stellan Skarsgård, John Mighton
Spilletid: 126 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Da nogle universitetslærere opdager, at en planløs pedel også er et matematikgeni, hjælper en psykolog den unge mand med at se hans dæmoner i øjnene.


Se Good Will Hunting på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Good Will Hunting havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Good Will Hunting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Good Will Hunting:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Good Will Hunting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Will Hunting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar