Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Good Will Hunting

Good Will Hunting

01/06/2019 | Flixfilm

Good Will Hunting på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Gus Van Sant
Skuespillere: Robin Williams, Matt Damon, Ben Affleck
Spilletid: 126 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Da nogle universitetslærere opdager, at en planløs pedel også er et matematikgeni, hjælper en psykolog den unge mand med at se hans dæmoner i øjnene.

Good Will Hunting havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Good Will Hunting på YouTube.Se Good Will Hunting på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Good Will Hunting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Good Will Hunting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Good Will Hunting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Good Will Hunting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar