Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goodbye Saigon

Goodbye Saigon

30/06/2021 | Flixfilm

Se Goodbye Saigon på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Norio Osada
Skuespillere: Yûsuke Kawazu, Lan Thanh, Kenji Isomura, Eiichi Kikuchi
Spilletid: 97 min
Land: Japan, Vietnam
Sprog: Japanese, Vietnamese, English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: I denne dokumentar rejser et ungt kvindeband i 1968 fra Italien til Vietnam og oplever krigen på tæt hold, da de skal optræde for amerikanske soldater.

Goodbye Saigon havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Goodbye Saigon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Goodbye Saigon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goodbye Saigon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Goodbye Saigon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Goodbye Saigon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar