Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » GoodFellas

GoodFellas

29/12/2017 | Flixfilm

GoodFellas på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci
Spilletid: 145 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 8.7

Handling: Denne gangstersaga følger Henry Hills storhed og fald. Hans kriminelle løbebane fangede både topgangsteres og FBI's oppærksomhed.

GoodFellas havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til GoodFellas på YouTube.Se GoodFellas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om GoodFellas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at GoodFellas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame GoodFellas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til GoodFellas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar