Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » GoodFellas

GoodFellas

29/12/2017 | Flixfilm

Se GoodFellas på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco
Spilletid: 146 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Denne gangstersaga følger Henry Hills storhed og fald. Hans kriminelle løbebane fangede både topgangsteres og FBI's oppærksomhed.


Se GoodFellas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGoodFellas havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om GoodFellas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til GoodFellas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til GoodFellas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at GoodFellas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar