Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers

31/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Goon: Last of the Enforcers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Skader og familien tvinger ishockeyspiller Doug Glatt til at gå på pension, men planerne ændres, da hans elskede, forhenværende team udnævner hans nemesis til anfører.


Se Goon: Last of the Enforcers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Goon: Last of the Enforcers havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Goon: Last of the Enforcers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Goon: Last of the Enforcers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Goon: Last of the Enforcers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goon: Last of the Enforcers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar