Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers

31/12/2017 | Flixfilm

Goon: Last of the Enforcers på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Skader og familien tvinger ishockeyspiller Doug Glatt til at gå på pension, men planerne ændres, da hans elskede, forhenværende team udnævner hans nemesis til anfører.

Goon: Last of the Enforcers havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Goon: Last of the Enforcers på YouTube.Se Goon: Last of the Enforcers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Goon: Last of the Enforcers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goon: Last of the Enforcers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Goon: Last of the Enforcers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Goon: Last of the Enforcers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar