Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers

31/12/2017 | Flixfilm

Se Goon: Last of the Enforcers på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Skader og familien tvinger ishockeyspiller Doug Glatt til at gå på pension, men planerne ændres, da hans elskede, forhenværende team udnævner hans nemesis til anfører.


Se Goon: Last of the Enforcers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGoon: Last of the Enforcers havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Goon: Last of the Enforcers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Goon: Last of the Enforcers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Goon: Last of the Enforcers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goon: Last of the Enforcers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar