Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Goon

02/08/2016 | Flixfilm

Goon på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Sport
Instruktion: Michael Dowse
Skuespillere: Seann William Scott, Jay Baruchel, Alison Pill
Spilletid: 2 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Efter at være blevet set "ordne" en grov spiller fra et modstanderhold på tilskuerpladserne kommer Doug Glatt på holdet i en rivaliserende klub – for at slås.

Goon havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Goon på YouTube.Se Goon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Goon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Goon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Goon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar