Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goosebumps 2: Haunted Halloween

Goosebumps 2: Haunted Halloween

14/08/2020 | Flixfilm

Se Goosebumps 2: Haunted Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Horror
Instruktør: Ari Sandel
Skuespillere: Wendi McLendon-Covey, Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris
Spilletid: 90 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Tre teenagere tilbringer deres halloween med at forsøge at standse en magisk bog, som får personerne fra Gåsehud-bøgerne til at blive levende.


Se Goosebumps 2: Haunted Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Goosebumps 2: Haunted Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Goosebumps 2: Haunted Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Goosebumps 2: Haunted Halloween:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Goosebumps 2: Haunted Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goosebumps 2: Haunted Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar