Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goosebumps

Goosebumps

01/12/2021 | Flixfilm

Se Goosebumps på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktion: Rob Letterman
Skuespillere: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush
Spilletid: 103 min
Land: United States, Australia, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En teenager er trist over at flytte til en lille by, indtil han forelsker sig i sin nye nabo. Men hendes far skriver uhyggelige bøger, som snart bliver til virkelighed.

Goosebumps (Gåsehud) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Goosebumps på YouTube.Se Goosebumps på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Goosebumps (Gåsehud) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goosebumps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Goosebumps, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Goosebumps (Gåsehud) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar