Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goosebumps

Goosebumps

19/03/2015 | Flixfilm

Goosebumps på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktion: Rob Letterman
Skuespillere: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush
Spilletid: 103 min
Land: United States, Australia
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: R.L. Stines fortællinger får nyt liv i en serie, som kombinerer originale historier med fortællinger baseret på de populære bøger.

Goosebumps havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Goosebumps på YouTube.Se Goosebumps på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Goosebumps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goosebumps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Goosebumps, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Goosebumps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar