Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Goosebumps

Goosebumps

19/03/2015 | Flixfilm

Se Goosebumps på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Horror
Instruktør: Rob Letterman
Skuespillere: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Ryan Lee
Spilletid: 103 min
Land: USA, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: R.L. Stines fortællinger får nyt liv i en serie, som kombinerer originale historier med fortællinger baseret på de populære bøger.


Se Goosebumps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGoosebumps havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Goosebumps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Goosebumps herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Goosebumps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Goosebumps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar