Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gorbaciof

Gorbaciof

15/11/2013 | Flixfilm

Se Gorbaciof på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Stefano Incerti
Skuespillere: Toni Servillo, Mi Yang, Geppy Gleijeses, Gaetano Bruno
Spilletid: 85 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Mandarin
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Marino Pacileo er revisor i et fængsel og kommer ud på tynd is, da han stjæler penge fra fængslets kasser for at hjælpe faren til den pige, som han er forelsket i.


Se Gorbaciof på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkGorbaciof havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Gorbaciof ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Gorbaciof herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Gorbaciof er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gorbaciof stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar