Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gore Vidal: The United States of Amnesia

Gore Vidal: The United States of Amnesia

01/02/2015 | Flixfilm

Se Gore Vidal: The United States of Amnesia på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Nicholas D. Wrathall
Skuespillere: Gore Vidal, Howard Auster, James Best
Spilletid: 83 min
Land: United States, Italy
Sprog: English, Russian, Italian, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Denne dokumentar beskriver forfatteren Gore Vidals liv og karriere via interviews og reportager fra hans tv-optræden.

Gore Vidal: The United States of Amnesia havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gore Vidal: The United States of Amnesia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gore Vidal: The United States of Amnesia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gore Vidal: The United States of Amnesia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gore Vidal: The United States of Amnesia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gore Vidal: The United States of Amnesia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar