Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Gori Tere Pyaar Mein

Gori Tere Pyaar Mein

09/04/2020 | Flixfilm

Se Gori Tere Pyaar Mein på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Punit Malhotra
Skuespillere: Imran Khan, Kareena Kapoor, Nizhalgal Ravi, Anupam Kher
Spilletid: 150 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Tamil, Gujarati
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Sriram tænker kun på at bruge penge, indtil han møder den principfaste aktivist Dia. Nu er han fast besluttet på at bevise, at han fortjener hendes opmærksomhed.

Gori Tere Pyaar Mein havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Gori Tere Pyaar Mein på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Gori Tere Pyaar Mein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Gori Tere Pyaar Mein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Gori Tere Pyaar Mein, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Gori Tere Pyaar Mein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar