Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Gossip Girl’ møder ‘Downton Abbey’ i den nye Netflix-serie ‘Bridgerton’

‘Gossip Girl’ møder ‘Downton Abbey’ i den nye Netflix-serie ‘Bridgerton’

03/11/2020 | Flixfilm

Bridgerton netflix serie danmarkHvis en skandale er i farvandet, er der ingen tvivl om, at Lady Whistledown nok skal sørge for at få den afsløret.

Sådan lyder teaseren til den nye Netflix-serie ‘Bridgerton’, som er en romantisk, skandaløs og kvik serie, der hylder tidløsheden i varige venskaber, familiers søgen efter deres rette plads og jagten på den slags kærlighed, der overvinder alt.

Se et klip fra ‘Bridgerton’, der har eksklusiv premiere på Netflix den 25. december, nederst i artiklen.

‘Bridgerton’ følger Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), den ældste datter i den magtfulde Bridgerton-familie, idet hun gør sin debut på Regency-Londons konkurrenceprægede ægteskabsmarked – i håb om at følge i sine forældres fodspor og finde ægte kærlighed.

Daphnes muligheder virker til en start ganske enestående, men da hendes bror begynder at udelukke potentielle bejlere, starter den mystiske Lady Whistledown (stemme af Julie Andrews) en nedsættende omtale af Daphne i sit sladderblad om overklassen.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Artiklen fortsætter under annoncen

En dag møder Daphne den eftertragtede og rebelske hertug af Hastings (Regé-Jean Page); en dedikeret ungkarl, der står i høj kurs hos debutanternes mødre. Til trods for at de begge hårdnakket proklamerer, at de ikke er interesseret i noget af det, den anden har at tilbyde, er deres tiltrækning helt unægtelig.

Det slår flere og flere gnister mellem dem, idet de går ind i en tiltagende kamp om intelligens – alt imens de forsøger at navigere i samfundets forventninger til deres fremtid.

Serien er skabt af Chris Van Dusen og Shonda Rhimes, der står bag ‘Greys Hvide Verden’ og ‘How To Get Away With Murder’

Se ‘Bridgerton’ på Netflix Danmark fra den 25. december.
Skriv kommentar